برگزاری کارگاه آموزشی نگه داری آمبولانس

نقش موثر تکنسین های فوریت های پزشکی در سلامت ناوگان آمبولانس های اورژانس پیش بیمارستانی

روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه؛

سه شنبه 20 خرداد 99 کارگاه آموزشی نگه داری آمبولانس برای مسئولین نقلیه مراکز اورژانس پیش بیمارستانی شهرستان های تحت پوشش در پایگاه اورژانس پیش بیمارستانی امام رضا (ع) برگزار شد.

دکتر اطهری، مدیر حوادث و رئیس اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه گفت: با توجه به نقش بسیار مهم و موثر ناوگان آمبولانس های اورژانس پیش بیمارستانی در انجام مأموریت های محوله و نجات جان بیماران، بی شک افزایش توانمندی تکنسین های فوریت های پزشکی در سرویس و نگه داری آمبولانس ها و حساسیت آن ها در عیب یابی به موقع، نقش مهمی در افزایش کارایی و سلامت ناوگان آمبولانس ها خواهد داشت.

در این دوره آموزشی که با هدف ارتقاء دانش و مهارت مسئولین نقلیه مراکز اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه برگزار شد 7 تن از مسئولین نقلیه و تکنسین های فوریت های پزشکی شهرستان های تحت پوشش شرکت داشتند. مباحث کارگاه توسط کارشناسان سازمان اورژانس کشور تدریس شد.

شایان ذکر است در نشست دکتر اطهری، مدیر حوادث و رئیس اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه با کارشناسان سازمان اورژانس کشور، پیشنهاداتی در خصوص تعمیر و نگه داری آمبولانس های اورژانس پیش بیمارستانی ارائه شد.

خانم  انصاری
تهیه کننده:

خانم انصاری

برگزاری کارگاه آموزشی نگه داری آمبولانس

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *